Uložite s nama u budućnost poljoprivrede! Pokrenuli smo crowdfunding kampanju u suradnji s investicijskom platformom AMPnet blockchain (https://ampnet.io/) gdje nudimo udio u tvrtki našim investitorima!

 

Mi smo iskusna tvrtka s doživotnim prihodom od 1,5 milijuna eura i želimo još više doprinijeti održivoj, modernoj poljoprivredi koja potiče zdravlje okoliša, čuva vrijednu energiju uz očuvanje ekonomske profitabilnosti i socio-ekonomske jednakosti.

 

Specijalizirani smo za veliku proizvodnju različitih vrsta biljaka za sve vrste tržišta koristeći metode in vitro kulture tkiva (voće, ukrasno bilje, akvarijske biljke), a našem poslovnom planu zajedno sa svim detaljima kampanje možete pristupiti na:

https://app.ampnet.io/hortilab

Ako nam se želite pridružiti i doprinijeti financiranju razvoja naših novih proizvoda i daljnjem proširivanju naših kapaciteta, također nas možete kontaktirati putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.